Grondig in groenadvies

 

Tuinfoto's en tuinideeën

 

Op dit deel van de website kunt u uitgebreid foto's bekijken van tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf nieuw heeft aangelegd of heeft gerenoveerd. U kunt alles bekijken, maar ook selecties maken. Als u bijvoorbeeld alleen tuinen met water wilt zien, kiest u links bij KENMERKEN het icoontje 'Water'. Op dezelfde manier kunt u bij WERKZAAMHEDEN kiezen voor die elementen in de tuin waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u deze groot in beeld. Met de tekens > en < op de foto's kunt u verder bladeren en terugbladeren.

 

Volop veilige speelruimte

Aanleg


Een jong gezin wilde een tuin met ruimte voor spelen en genieten, oftewel kindvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Het betrof een nieuwbouwwoning, dus alle vrijheid om deze wensen in te vullen. Een groot gazon zorgt voor speel- en spelmogelijkheden. De border ligt er middenin. Rondrennen en zich verstoppen achter de beplanting vallen bijzonder in de smaak bij de jeugd. Het speeltoestel kreeg een mooie plek. Staptegels in het gazon hebben een dubbele functie. De kinderen kunnen er op spelen/hinkelen en het geeft een verbinding naar een bankje aan het einde van een zichtas.

Kenmerken
Werkzaamheden

neem nu
contact op