Grondig in groenadvies

 

Tuinfoto's en tuinideeën

 

Op dit deel van de website kunt u uitgebreid foto's bekijken van tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf nieuw heeft aangelegd of heeft gerenoveerd. U kunt alles bekijken, maar ook selecties maken. Als u bijvoorbeeld alleen tuinen met water wilt zien, kiest u links bij KENMERKEN het icoontje 'Water'. Op dezelfde manier kunt u bij WERKZAAMHEDEN kiezen voor die elementen in de tuin waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u deze groot in beeld. Met de tekens > en < op de foto's kunt u verder bladeren en terugbladeren.

 

Van speelgazon naar grote vijver

Aanleg

Nu de kinderen wat ouder waren, ontstond voor een gezin in Heerenveen de mogelijkheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een grote vijver in de tuin. Er werd een ontwerp gemaakt waarin het bestaande tuinhuis bleef staan en de rest van de tuin flink op de schop ging. Bijzonder element is een brug in de vijver. Deze constructie werd eerst helemaal een keer 'droog' in elkaar gezet voordat de vijverfolie werd gelegd, om later de  kans op mogelijke beschadigingen van het folie zo klein mogelijk te maken. Het leggen van de folie gebeurde natuurlijk zo voorzichtig mogelijk, vandaar dat de mannen hun schoenen uit hadden getrokken en op sokken aan het werk waren. 

Kenmerken
Werkzaamheden

neem nu
contact op