Grondig in groenadvies

 

Tuinfoto's en tuinideeën

 

Op dit deel van de website kunt u uitgebreid foto's bekijken van tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf nieuw heeft aangelegd of heeft gerenoveerd. U kunt alles bekijken, maar ook selecties maken. Als u bijvoorbeeld alleen tuinen met water wilt zien, kiest u links bij KENMERKEN het icoontje 'Water'. Op dezelfde manier kunt u bij WERKZAAMHEDEN kiezen voor die elementen in de tuin waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u deze groot in beeld. Met de tekens > en < op de foto's kunt u verder bladeren en terugbladeren.

 

Nieuwe bewoners, een nieuwe tuin

Aanleg

Een vroegere klant van Tenge Hoveniersbedrijf die een tijd buiten de provincie woonde en nu weer terug is, vroeg ons om met de tuin bij het nieuwe huis aan de slag te gaan. De woning ligt aan het water en dat geeft altijd een extra dimensie, ook voor de ontwerper. Tuinhuis en terrassen moesten een goede plek krijgen en privacy was een belangrijk punt. Ook wilden de bewoners graag dat het grind zou worden hergebruikt. De werkzaamheden vonden plaats in het najaar van 2014. In de zomer van 2016 zijn er weer nieuwe foto's gemaakt, zodat u kunt zien hoe de tuin zich ontwikkelt.

Kenmerken
Werkzaamheden

neem nu
contact op