Grondig in groenadvies

 

Tuinfoto's en tuinideeën

 

Op dit deel van de website kunt u uitgebreid foto's bekijken van tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf nieuw heeft aangelegd of heeft gerenoveerd. U kunt alles bekijken, maar ook selecties maken. Als u bijvoorbeeld alleen tuinen met water wilt zien, kiest u links bij KENMERKEN het icoontje 'Water'. Op dezelfde manier kunt u bij WERKZAAMHEDEN kiezen voor die elementen in de tuin waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u deze groot in beeld. Met de tekens > en < op de foto's kunt u verder bladeren en terugbladeren.

 

Huis en tuin mooi op elkaar afgestemd

Aanleg

Een gepensioneerd echtpaar kwam in Friesland wonen om alle ruimte te hebben voor de gezamenlijke hobby: eropuit met de racefiets. Ze lieten hun droomhuis bouwen en schakelden Tenge Hoveniersbedrijf in voor het ontwerp en de aanleg van hun tuin. Als basis voor de invulling diende de voorkeur van mevrouw voor bepaalde planten en kleurencombinaties met paars, lila, roze en wit. Ze kregen een plek al naar gelang hun bloeitijd, groeiwijze en de grondsoort die ze nodig hebben. Er ontstond een tuin met strakke lijnen en concentraties van vrolijke en romantische beplanting. Tenge voert tevens een deel van het onderhoud uit: snoeien in het voorjaar, een grote onderhoudsbeurt in het najaar en gedurende het jaar de bemesting van gazon en borders. Een maairobot zorgt voor het maaien van het gazon. 

Kenmerken
Werkzaamheden

neem nu
contact op