Grondig in groenadvies

 

Tuinfoto's en tuinideeën

 

Op dit deel van de website kunt u uitgebreid foto's bekijken van tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf nieuw heeft aangelegd of heeft gerenoveerd. U kunt alles bekijken, maar ook selecties maken. Als u bijvoorbeeld alleen tuinen met water wilt zien, kiest u links bij KENMERKEN het icoontje 'Water'. Op dezelfde manier kunt u bij WERKZAAMHEDEN kiezen voor die elementen in de tuin waar uw belangstelling naar uitgaat.

 

Wanneer u op een foto klikt, krijgt u deze groot in beeld. Met de tekens > en < op de foto's kunt u verder bladeren en terugbladeren.

 

Engelse landschapsstijl aan het water

Aanleg

Een rommelige hoek met woekerende bamboe was de aanleiding voor een herinrichting van de tuin. De walbeschoeiing was aan vernieuwing toe en er was behoefte aan een nieuw stuk steiger. Bamboe, gras en een deel van de beplanting verdween. Een stuk verharding werd opnieuw bestraat, een pad aangelegd en hagen, struiken en vaste planten geplant. Het resultaat is een tuin met vrij zicht naar het water, plekken om beschut te zitten en onderhoudsvriendelijke, deels bloeiende beplanting.

Kenmerken
Werkzaamheden

neem nu
contact op