Grondig in groenadvies

 

Tenge Hoveniersbedrijf verzorgt uw tuin van a tot z.


Tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud: bij Tenge Hoveniersbedrijf in Heerenveen bent u aan het juiste adres. Wij werken voor  particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Op deze website vindt u informatie over alle aspecten van onze dienstverlening en over onze manier van werken.

Tuinideeën en voorbeelden van tuinen die wij hebben aangelegd vindt u bij tuinfoto's.
Zo kunt u in alle rust inspiratie opdoen.

 

 

Praktisch advies

Uw tuinwensen vormen de basis voor onze werkzaamheden.

  • is tuinieren uw hobby?
  • wilt u een tuin die geschikt is voor kinderen?
  • wilt meer genieten en minder onderhoud?

 

Wij denken met u mee en leveren maatwerk. Daarbij kijken wij ook  of uw wensen haalbaar zijn. Dat kan o.a. te maken hebben met grondsoort, materiaalkeuze, kosten of hoeveelheid onderhoud. Wij adviseren u over mogelijkheden, dragen ideeën aan en geven praktische tips.

 

Uw situatie is ons uitgangspunt. Wij houden dus ook rekening met de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon en houden rekening met de bodemsamenstelling. We  combineren dit met uw wensen en daarmee leggen we de basis voor een passend advies over beplanting, verharding, tuinverlichting, wel of geen vijver, prieel of tuinhuis. Een optimaal ontwerp ontstaat door goed te luisteren, het wordt tenslotte úw tuin!

 

Gezonde groei en bloei

Tenge Hoveniersbedrijf is een vooruitstrevende onderneming. Blijven ontwikkelen en investeren is voor ons belangrijk om te zorgen dat we tevreden klanten hebben en houden.

 

 

 

 

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in tuinontwerp en tuinaanleg. Dit geldt niet alleen voor materialen en gereedschappen, maar ook voor ons personeel. Vakmanschap en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat de kennis van onze medewerkers altijd up-to-date is.

 

 

 

 

Betrokken

Wij voelen ons sterk verbonden met de Heerenveense samenleving. Zo deden wij mee met Hart voor Heerenveen totdat het stopte en zijn wij sponsor van diverse sportactiviteiten en van een aantal rotondes.

 

Bedrijfspand Tenge Hoveniersbedrijf Heerenveen
Nieuws Lees >
Tuinklussen in de winter
In de wintermaanden is er minder werk te doen in de tuin. Toch zijn er wat belangrijke klussen en klusjes om uw tuin goed voor te bereiden op deze periode. Want als uw tuin de winter goed doorkomt, kunt u er in het voorjaar weer volop van genieten. Wij geven u in dit...
Overzicht

neem nu
contact op