Grondig in groenadvies

 

Nieuwsberichten

 

Nu ook kunstgras bij Tenge Hoveniersbedrijf

Heel lang wilde Mello Tenge er niet aan: kunstgras. Tenslotte zijn hij en zijn medewerkers altijd bezig met levend materiaal. Kunstgras kon hij daarmee niet rijmen. Maar de tijden zijn veranderd! Kunstgras heeft de laatste jaren een steeds natuurgetrouwer uiterlijk gekregen. Ook kwamen er steeds meer vragen van klanten.

 

 

 

Dus ging Tenge Hoveniersbedrijf op zoek naar een betrouwbare leverancier en vond die in het bedrijf Royal Grass®.  Beide bedrijven vullen én voelen elkaar uitstekend aan en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tenge Hoveniersbedrijf is nu Erkend Dealer van Royal Grass®.

 

De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels gerealiseerd en de ervaringen zijn bijzonder positief. De gazons liggen er prachtig bij en de klanten zijn er erg blij mee. Het gras ziet er natuurlijk uit en het onderhoud vraagt veel minder tijd en inspanning dan echt gras. Ook hebt u met kunstgras geen kalk, meststoffen en water meer nodig. Tenge Hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat het kunstgras professioneel gelegd wordt, zodat u jarenlang kunt genieten.
 

neem nu
contact op