Grondig in groenadvies

 

Nieuwsberichten

 

De Groene Trein

Op 3 september 2011 beklom Mello Tenge met ruim 550 anderen de Mont Ventoux in het kader van de actie Groot verzet tegen kanker. Wandelend, hardlopend of op de racefiets. Mello was op de racefiets en bereikte de top die dag maar liefst drie keer. Na dit evenement bleven Mello en andere leden van het groepje samen trainen en na verloop van tijd sloot zich nog een ander bevriend clubje aan. Inmiddels bestaat de groep uit zo’n 15 mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar.

 

Iedere zondag om 9.00 uur stappen ze op de fiets en ’s zomers ook door de week nog een keer. Tenge Hoveniersbedrijf sponsort verschillende sportteams en daarom leek het Mello een leuk idee om dat ook te doen met zijn ‘eigen’ groep en allemaal in dezelfde wielerkleding op pad te zijn. Ze bedachten een naam waarin zowel het bedrijf als de wielersport terugkwam: De Groene Trein. Hieronder ziet u het resultaat. 

 

 

Naast de trainingen, fietsen de leden van De Groene Trein ook regelmatig een mooie tocht in binnen- of buitenland. De kleurige kleding zorgt ervoor dat de groep aardig opvalt en dat blijkt in de praktijk ook nog eens handig te zijn. Om de rest niet uit het oog te verliezen bijvoorbeeld, maar ook voor het wedstrijdelement: om degene die een stuk voor je fietst eens lekker in te halen. En zo komt het dus dat u ook in het buitenland de naam Tenge Hoveniersbedrijf wel eens tegen kunt komen. 

 

 

 

neem nu
contact op