Grondig in groenadvies

 

Tenge Hoveniersbedrijf: betrouwbare partner voor instellingen, bedrijven en gemeenten.

 

De uitdaging van Tenge Hoveniersbedrijf is om de wensen van uw organisatie te vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken. Op die manier kunnen we maatwerk leveren, of het nu gaat om onderhoud of om de aanleg van een nieuwe tuin. En zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 

 

Tenge Hoveniersbedrijf ook uw
zakelijke partner

 

Bij Tenge Hoveniersbedrijf bent u aan het juiste adres voor tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud of opknapbeurt van het groen rond uw bedrijfspand, school of zorginstelling of op uw bungalowpark. En wist u dat wij voor diverse klanten ook de gladheidsbestrijding voor onze rekening nemen? Een zorg minder tijdens de wintermaanden!

 

Nieuws Lees >
Duurzame tuin
Klimaatverandering en de aandacht voor natuur en milieu zijn onderwerpen waar we ook in de tuin mee te maken hebben. Droge zomers, zware buien, minder insecten: we merken allemaal dat er iets verandert. Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat onze tuin een fijne plek...
Overzicht

neem nu
contact op