Grondig in groenadvies

 

Kunstgras is mooi, sterk én praktisch.

 

Kunstgras voor de particuliere tuin is sterk in opkomst. Het gemak en het natuurlijke uiterlijk spreken steeds meer mensen aan. Ook Tenge Hoveniersbedrijf ziet de voordelen van kunstgras en daarom kunt u nu bij ook bij ons terecht voor de aanleg van uw kunstgrasgazon. Wij hebben daarvoor een leverancier gevonden die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De eerste projecten zijn gerealiseerd en onze klanten zijn erg tevreden.

 

 

Voordelen kunstgras

Er zijn verschillende soorten kunstgras, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. Wat ze gemeen hebben is de hoge kwaliteit, een natuurlijk uiterlijk en mooie kleur. Voor alle typen geldt dat het onderhoud veel minder tijd en inspanning vraagt dan dat van echt gras. Ook heeft u met kunstgras geen kalk, meststoffen en water meer nodig.   

 

Advies op maat

Tenge Hoveniersbedrijf werkt met verschillende typen,  kwaliteiten en prijsniveaus van kunstgras, zodat we voor iedere situatie een geschikte kunstgrasmat kunnen leveren. Onze medewerkers volgden een training voor de aanleg, zodat u ervan op aan kunt dat het kunstgras professioneel gelegd wordt en u er jarenlang van kunt genieten.

 

 

Professionele aanleg

Een goede voorbereiding van de ondergrond is essentieel voor een lange levensduur. Onze werkzaamheden starten er mee.

 

 

Zoals u van ons gewend bent, houden wij ook de

details goed in de gaten. We zorgen ervoor dat de

naden tussen twee rollen perfect aansluiten en dat we de overgang naar bestrating of border netjes afwerken.

 

 

 

 

Nieuws Lees >
Tuinklussen in de winter
In de wintermaanden is er minder werk te doen in de tuin. Toch zijn er wat belangrijke klussen en klusjes om uw tuin goed voor te bereiden op deze periode. Want als uw tuin de winter goed doorkomt, kunt u er in het voorjaar weer volop van genieten. Wij geven u in dit...
Overzicht

neem nu
contact op