Grondig in groenadvies

 

Tenge Hoveniersbedrijf verzorgt uw hele tuin.

 

De uitdaging van Tenge Hoveniersbedrijf is om uw tuinwensen te vertalen naar een resultaat dat zelfs nog beter is dan u had verwacht. Om dat te bereiken staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid centraal in onze manier van werken. Wij hebben vakbekwaam personeel en werken met heldere procedures en afspraken. Op die manier kunnen we maatwerk leveren, of het nu gaat om onderhoud of om de aanleg van een nieuwe tuin. En zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 

 

Duidelijkheid

Wij hechten er veel waarde aan dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen daarom voor duidelijke informatie en werken met korte lijnen en vaste contactpersonen. Wanneer u met ons contact opneemt, komen wij eerst bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen bekijken we de situatie, inventariseren we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. In een aantal stappen werken we vervolgens samen toe naar een ontwerp met beplantingsplan en offerte.   

 

Wensen

In het eerste gesprek komen wensen en functies aan de orde. Er zijn veel keuzes te maken. Doet u vooral inspiratie op bij de tuinen op onze website. U kunt verschillende selecties maken in de foto’s, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is.

 

Aan de slag

Na dit eerste gesprek gaan wij aan de slag met schetsontwerp en offerte. Beide bespreken we met u en waar nodig passen we een en ander vrijblijvend aan. Ook dit resultaat leggen we aan u voor, samen met een voorstel voor het beplantingsplan. Aanpassingen zijn dan ook nog mogelijk. Wanneer alles akkoord is en we met elkaar in zee gaan, maken we ontwerp, beplantingsplan en offerte definitief en kunnen wij de werkzaamheden inplannen en de materialen bestellen.

 

Zelfwerkzaamheid

Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij alleen een ontwerp en beplantingsplan maken en dat u zelf de werkzaamheden of een deel daarvan uitvoert.   

Nieuws Lees >
Tuinklussen in de winter
In de wintermaanden is er minder werk te doen in de tuin. Toch zijn er wat belangrijke klussen en klusjes om uw tuin goed voor te bereiden op deze periode. Want als uw tuin de winter goed doorkomt, kunt u er in het voorjaar weer volop van genieten. Wij geven u in dit...
Overzicht

neem nu
contact op